שלוש וחצי שעות
אין ביטול
English, עברית
עדי רוזן, תושבת נתיב העשרה, היא יזמית קולינרית ייחודית. ב-2018 הקימה את העסק "סיפור קולינרי", המציע סיורים קולינריים בעוטף עזה ובסביבתו.
לעדי היה חשוב להציג את כל הטוב שיש באזור בו היא חיה, על אף האתגרים הבטחוניים שהם חווים משנת 2001.
הסיורים הקולינריים של "סיפור קולינרי" כוללים שפע של מאכלים מגוונים ומשביעים, מקומות מפתיעים ומפגשים אנושיים מרגשים.
הסיור הקולינרי בנתיב העשרה עורך כ-3.5 שעות, והוא ייחודי בכך שנכנסים לבתים של תושבי המקום, שומעים את הסיפורים המרגשים שלהם ואוכלים את מנות הדגל שלהם.
במהלך הסיור נפגשים עם מספר תושבים, ביניהם:
במהלך הסיור טועמים מגוון של מאכלים טעימים ומפתיעים. האוכל צמחוני וללא תעודות כשרות. ניתן להצטרף לסיורים הפתוחים לקהל הרחב או ליצור קבוצה של מינימום 20 משתתפים (או 20 משלמים, גם אם פחות)
*המקומות עשויים להשתנות ביום הסיור בהתאם לשטח.
(הסיור הקולינרי משביע ויש תחליף חלקי לטבעונים, ללא גלוטן וללא לקטוז)
השאירו ביקורת